Saturday, 18 December 2010

Noen som kan hjelpe?

Noe av det verste jeg vet er å være på ferie for så å oppdage at jeg har lagt igjen garn, oppskrift og pinner som jeg bare MÅ ha. Denne gangen fikk jeg pakket med alt jeg skulle... Men angret på mitt valg av hentesettbukse. (Ballongbein på buksa til en nyfødt, ikke helt etter min smak.) Så i stedet har jeg lyst å strikke 2-tråds ribbestrikket bukse fra Nøstebarn, i nyfødt størrelse, i silkeull fra samme produsent. Hjemme ligger oppskriften på 0-1 år, og dit er det over 50 mil...

Noen som kan hjelpe meg, og sende meg en kjapp oppsummering av oppskrifta? (Hvor mange man legger opp, pinnestørrelse og hvor ofte man øker evt.) Jeg vet at det ikke er lov å dele mønstrer, copyright, etc, men denne oppskrifta har jeg jo.

Da var det ordnet, et snilt menneske som forbarmet seg over meg! Så da får jeg heldigvis kommet i gang med buksa i dag. Tusen takk! Terminen nærmer seg stadig, så føler at jeg har alt for liten tid til alt jeg skulle ha strikka ferdig først!

4 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Godt at det ordnet seg! God jul :)

  ReplyDelete
 3. Votteoppskriften er blånissevotter:-)

  ReplyDelete
 4. Åh - så vakker den skinnposen ble. Og så praktisk at den kan fortsette videre som en fell. Jeg kjenner jeg har skikkelig lyst til å gå på et slik kurs en vakker dag - og kanskje fort. Var kurset du gikk på i Oslo?

  Kanskje jeg skal tipse husflidlaget i bygda om et slik kurs? Da er jeg med i så fall.

  Og du - strikkestress må du putte i en boks og sette innerst i skapet ditt. Hilsen ei som har revna sidesømmer i superwomandrakta. Alt ordner seg - og jeg tror ganske sikkert ikke denne tulla kommer tul å fryse uansett ;). Klemklem - ta vare på deg selv.

  ReplyDelete