Friday, 10 December 2010

Skinnpose til lillejenta - sheep skin snuggle bag for my girl


Ble ferdig med skinnposen på kurs for en stund siden, og må si jeg ble veldig fornøyd! Tror nok lillegullet skal holde varmen i den. Og når hun blir for stor til å bruke den som pose kan hun ha den i en gyngestol, f eks. Skal også trykke på navn og fødselsdato når det kommer på plass. Var utrolig artig med skinnfellkurs, og er fristet på å lage en skinnfell til sofabruk senere, men det koster noen kroner med materialet... Fikk også laget en skinnlue til Filip mens jeg gikk på kurs, var ikke såå fornøyd med den, men det kommer nok bilde ettterhvert.

Finished the sheep skin snuggle bag for my little girl a while back. When she is born I'll print her name on it, and the date of her birth too. Going to sheep skin sewing classes was a lot of fun, and I am tempted to make a sheep skin blanket we can snuggle up under in the couch. (It needs to be a lot bigger than this, which is intended to be used in a pram.) But don't think that will happen for a while yet, maybe in time for next winter?

9 comments:

 1. Den posen var helt vidunderlig! Guri så fin! Falt pladask! Heldige lille tulla di:) Når det gjelder Shetland Soft likte jeg godt å strikke med det i dobbel tråd. Litt mindre godt å strikke med i enkel tråd, som jeg har gjort i ettertid. Men dog bedre enn Nøstebarngarnet. Det er min oppfatning. Uansett - fargene er så nydelige at det er verdt det! Så prøv:)

  ReplyDelete
 2. wow :) Det der så innviklet ut! Og så deilig da. Heldige jenta!

  Hvordan kom du på å gå på skinnfellkurs? :) Moro!

  ReplyDelete
 3. For en utrolig nydelig skinnpose. Virkelig et imponerende stykke arbeid!!

  ReplyDelete
 4. Fantastisk pose! Den skal hun nok ikke fryse i nei! :)

  ReplyDelete
 5. FOR en nydeig pose :) virkelig lekker

  ReplyDelete
 6. WOW..., for en fantastisk håndtverk..., du er kjempeflink!

  Ha en fin uke!

  ReplyDelete
 7. Den var skitlekker for å si det på godt norsk!=DDDD
  Stakk egentlig innom for å ønske deg og dine en riktig deilig jul! *klem*

  ReplyDelete
 8. this turned out beautifully! and looks so cozy!

  ReplyDelete