Monday, 4 May 2009

Baby i rib
...heter denne modellen fra danske Design Club DK. Trøyen er strikket i arwetta, et utrolig mykt og herlig garn i merinoull jeg kjøpte hos http://123knit.com/ .


Er veldig fornøyd med denne, passformen er hakket bedre enn på trøyen fra Nøstebarn syns jeg, denne kryper ikke så lett oppover på magen. Men kanskje det har med garntype å gjøre? Det må testes ut en gang, jeg liker nemlig utseendet til Nøstebarn trøyen litt bedre. Trøya var ganske artig å strikke siden man ikke helt skjønner hva det er man holder på med! Men så lenge man holder seg til oppskriften blir det bra til slutt. Oppskriften, ja... Den var dessverre på dansk, og jeg gjorde en tabbe fordi jeg ikke finleste den dansk-norske ordlista som følgte med... Blir ikke helt bra når man øker på i stedet for å felle av. Trøya strikkes ovenfra og ned, og ingenting å montere. Alltid et pluss! Og veldig praktisk når man finner ut at man har strikket trøya litt for kort... Denne ble også produsert i slutten av svangerskapet, men tok opp igjen og strikket den lenger i går kveld... Modellen virket også fornøyd, men far i huset frykter at arvingen skal få heteslag av mors påkledning.


Oppskrift: http://www.pinnsvindesign.no/GarnpakkerHoved.htm
Garn: Arwetta
Pinner: 3

A cute little baby vest I knitted while I was pregnant. It's knitted top-down, which is very handy when you realise you've made it too short. Knitted in super soft merino wool (Arwetta) from www.123knit.com. The pattern I knitted from was in Danish so that proved to be an extra challenge.

1 comment:

  1. Den satt flott på! Flott farge, og Arwetta er så supermykt og deilig. Mmmm!

    ReplyDelete