Wednesday, 8 June 2011

Bluebird anyone?Argh. Noen som har noe garn av typen New Zealand lammeuld av fargen Bluebird de vil selge?

Jeg er kommet halvveis på et "Nøstebarnteppe" jeg strikker til en kjær venninne... Hun var så søt og snill da jeg var gravid med min førsteføde at hun heklet et utrolig nydelig ullteppe i gave til oss. Nå er hun selv gravid og jeg ønsket å lage noe til henne. Jeg fant ut at et Nøstebarnteppe var et passelig prosjekt, og hun fikk selv ta ut fargen. Bluebird fra 123knit.com landet hun på, en nydelig blåfarge. Ypperlig, tenkte jeg, den har jeg jo en del liggende av, så da bestiller jeg litt mer og mens jeg venter setter jeg i gang med det jeg har. (Og krysset fingrene for at det ikke ville bli altfor stor fargeforskjell på partiene.) Vel to uker etterpå har jeg kommet halvveis på teppet, gått tom for garn og får mail fra 123knit.com der de forteller at de er helt utsolgt for denne fargen og at denne fargen er tatt ut av produksjon. (!!)

En snill venninne var så sjenerøs at hun donerte meg sitt restlager av denne fargen. Nå mangler jeg ca 40-50 gram av fargen for å bli ferdig. Om det er noen som har noen rester av denne fargen de kan selge blir jeg utrolig takknemlig! Om det bare er 10 gram hjelper det! Jeg betaler selvfølgelig, og dekker portoen :-)

So annoying to run out of yarn in the middle of a big project, only to find out the colour is dicontinued... I am knitting a blanket for a dear friend who is expecting her first baby.
On a more cheerful note, the kids and I just spent a week at my parents' place. Oh , the joy of witnessing the affection between grandchildren and grandparents (and great-grandparents too!).

5 comments:

 1. Så trist! Håper du finner noen som har - jeg har isblå, og om det hadde vært den så skulle du selvfølgelig fått!

  ReplyDelete
 2. Håper du finner noen som har. Har du forsøkt Ravelry? Søk på garnet, finn de som har strikket med samme farge, og send de en melding. Det funket fint for meg da jeg raket opp for et av Pickles sine garn. Lykke til!

  ReplyDelete
 3. Jeg svarer her også, i håp om at du ser det :) Smykkeholderen er fra Urban Outfitters, men jeg har sett lignende saker hos Antropologie også. Der har de mye kult uansett, så jeg anbefaler en tur innom.

  ReplyDelete
 4. http://www.urbanoutfitters.com/urban/search/search.jsp?searchPhrase=jewlery+stand&listViewSize=&indexStart=0&sortBy=&sortOrder=&categories=&categories2=&categories3=&categories4=&skucolor=&priceLow=&priceHigh=&skusize=&brand=&maxPrice=70&minPrice=10

  De har en del råkule smykketrær nå også. Bare å finne seg en butikk :)

  ReplyDelete